tirsdag den 17. august 2010

Syltede asier, syltede hyben og hybenmarmelade.

Idag står produktionen så på syltede hyben, syltede asier og hybenmarmelade.
Da vi er nogle uerfarne bloggere, har vi desværre ikke helt vænnet os til at tage billeder af hele processen, men vi forsøger at forbedre vores timing.

Vi nåede altså ikke at tage billeder af processen med at lave hybenmarmelade eller syltede hyben. Men det tog sin tid.
Jeg har aldrig før plukket eller renste hyben, så det kom lidt bag på mig, hvor meget arbejde der er i det. Min kærestes far har en gård, hvor der er en kæmpe hybenhæk (billede kommer). Det kan ikke ses på den at vi plukkede godt 2 kg hyben igår. Vel at mærke godt 2 kg rensede hyben. ;-)

Idag har vi så 6 glas syltede hyben og 4 glas hybenmarmelade.
Syltede hyben
Nu er kæresten så igang med at lave syltede asier.
Asier i skiver

Nærmere info om opskrifter og resultater kommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar